یکشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۴
۰ نفر

یک متخصص تغذیه در روسیه در مقاله‌ای می‌نویسد که هنگام خرید تخم مرغ باید به رنگ زرده بیشتر توجه نکنید.

تخم مرغ

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، بسیاری از مردم معتقدند که تخم مرغ هر چه بزرگ‌تر یا گران‌تر باشد، بهتر و در نتیجه سالم‌تر است. با این حال، بیشتر قضاوت‌های رایج درباره تخم مرغ از نظر علمی درست نیست.

تامارا پرونتسوا متخصص تغذیه و درمانگر مرکز تحقیقات فدرال تغذیه و بیوتکنولوژی، معتقد است که تخم مرغ ذخیره‌ای از ویتامین‌ها و میکروعناصر است، یکی از معدود غذاهایی که از نظر ترکیب کاملاً متعادل است: تخم مرغ حاوی ویتامین‌های گروه‌های A ،E، ویتامین‌های B۹ و D، کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن، روی، سلنیوم هست.

زرده حاوی کولین است که سطح کلسترول را به سطح نرمال می‌رساند. تخم مرغ همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌های کاروتنوئید است که به زرده درخشندگی می‌بخشند. تامارا پرونتسوا تأکید کرد با این حال نمی‌توان در نظر گرفت که هر چه زرده تخم مرغ پررنگ‌تر باشد، مواد مفیدتری در آن قرار دارد.

پیش از این در خبرها آمده بود که تخم مرغ ۱۳٪ پروتئین و ۱۲٪ چربی، کلسیم، فسفر و یک مجموعه کامل از ویتامین‌هاست.

فواید تخم مرغ به رنگ پوسته بستگی ندارد: رنگ فقط به نژاد مرغ بستگی دارد، بنابراین ارزش تخم‌های قهوه‌ای و سفید یکسان خواهد بود. رنگ زرده از غذا و خوراک مرغ می‌گوید: هر چه روشن‌تر باشد، کاروتنوئیدهای بیشتری در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شوند.

یک فرد سالم می‌تواند حداکثر دو یا سه تخم مرغ در روز بخورد. از نظر تئوری، می‌توانید در هفته ده تخم مرغ یا بیشتر بخورید. اما بهتر است که تعداد آنها پنج یا شش مورد بیشتر نباشد. علاوه بر تخم مرغ، محصولات دیگری نیز باید در هفته بخورید، نباید رژیم لاغری تخم مرغ بگیرید.

کد خبر 636234

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha