به گزارش همشهری آنلاین، سالاد اسپاگتی ایتالیایی جذاب و تازه را میتوان به راحتی از شب قبل تهیه کرد. این سالاد با غذاهای کبابی مانند مرغ کبابی، کباب یا همبرگر عالی میشود.
مواد لازم برای تهیه سالاد اسپاگتی
یک بسته اسپاگتی نازک، نصف شده
۳ عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده
۳ عدد کدو سبز کوچک خرد شده
یک عدد خیار بزرگ، نصف شده، دانه شده و خرد شده
فلفل سبز متوسط یک عدد خرد شده
فلفل قرمز شیرین متوسط یک عدد خرد شده
سس سالاد ایتالیایی در حد لازم
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
۱-۱/۲ قاشق چایخوری دانه کنجد
۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱/۴ قاشق چایخوری تخم کرفس
۱/۸ قاشق چایخوری پودر سیر
دستور تهیه سالاد اسپاگتی
۱- اسپاگتی را طبق دستورالعمل بسته بپزید. آبکش کنید و در آب سرد بشویید.
۲- اسپاگتیها را در کاسه بزرگی قرار دهید؛ گوجه فرنگی، کدو سبز، خیار و فلفل را اضافه کنید.
۳- مواد باقیمانده را با هم ترکیب کنید؛ سس را روی سالاد بریزید و و خوب هم بزنید.
۴- روی ظرف را بپوشانید و حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
۵- بعد از دو ساعت آن را از یخچال بیرون آورده و میل کنید.
منبع: taste of home