به گزارش همشهری آنلاین، بله، ابتدا سیبزمینیها را آب پز کنید تا نرم شوند. به این ترتیب، تنها کاری که باید در فر اتفاق بیفتد، ترد شدن است. له کردن سیب زمینی آبپز نیز به ضریب تردی کمک میکند و سطح یکنواختی برای گرما و روغن ایجاد میکند تا جادوی هر چه تردتر خود را اعمال کنند.
مواد لازم برای تهیه سیبزمینی له شده و ترد
برای تهیه و درست کردن سیبزمینی ترد به مواد زیر لازم دارید. البته میزان هر کدام بستگی به طبع و سلیقه و حتی نوع رژیم غذاییتان دارد:
سیبزمینیهای کوچک (به تعداد مورد نیازتان)
نمک به مقدار لازم
سیر تازه
سبزیجات خرد شده تازه
طرز تهیه سیبزمینی ترد له شده
۱- سیبزمینیهای کوچک را آبپز کنید.
۲- آنها را آبکش کنید و بگذارید خشک شوند.
۳- آنها را روی یک ورقه روغنی قرار دهید.
۴- سیبزمینیها را له کنید؛ با استفاده از ته یک لیوان بهآرامی روی سیب زمینیها فشار دهید تا سیبزمینیها له شوند.
۵- روی سیبزمینیهای له شده را روغن زیتون بمالید و روی آنها نمک و سیر تازه بپاشید.
۶- برای پخت با ۴۵۰ درجه فارنهایت ( ۲۳۰ درجه سانتیگراد) برای حدود ۲۵ دقیقه بگذارید بپزند.
۷- سیبزمینیها را از فر بیرون آورده و روی آنها سبزیجات خرد شده تازه بپاشید و میل کنید.
منبع:themodernproper.com / مترجم: شهره فرجی
نظر شما