به گزارش همشهری آنلاین، این دستور پخت برای ۴ ساندویچ کافی است. میتوانید این نان سیر و پنیر گریلشده را با سس پیتزا خوش طعمتر کنید و به همراه یک سوپ و سالاد یک شام خوشمزه داشته باشید:
- طرز تهیه پاستای کاربونارا | آموزش مرحله به مرحله درست کردن کاربونارای ساده
- دستور پخت یک سوپ سبزیجات شگفتانگیز با خامه
- دستور پخت یک پیتزای ساده در خانه
- دستور پخت یک پوره سیبزمینی که تا به حال درست نکردهاید
مواد لازم
► برای کره سیر
۸ قاشق غذاخوری کره
۴ حبه سیر، رندهشده یا له شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری خردشده
► برای ساندویچ
۸ تکه نان
۲۰۰ گرم پنیر چدار یا موزارلا، برشدادهشده یا رندهشده
فلفل به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه ساندویچ پنیر با نان سیر
۱- کره نرمشده را با سیر و جعفری مخلوط کنید و روی هر دو طرف ۲ تکه نان بمالید.
۲- یک ماهیتابه بزرگ نچسب بردارید و روی حرارت ملایم بگذارید. یک تکه نان را که کره سیر زدهاید روی ماهیتابه بگذارید و برای ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید یعنی تا وقتی که رنگ قهوهای و طلایی بگیرد. نان را برگردانید و پشتش را هم سرخ کنید. این کار را با یک تکه نان دیگر هم بکنید.
۳- حرارت را کم کنید. پنیر رندهشده را روی یک طرف نان بریزید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
۴- تکه دیگر نان را روی لایه پنیر که روی نان در حال آب شدن است، بگذارید و برای ۴ تا ۶ دقیقه با حرارت پایین آن را سرخ کنید. با یک قاشق چوبی به آرامی ساندویچ را فشار دهید تا پنیر کاملا آب شود. این کار را با بقیه نانها و کره سیر هم بکنید.
نظر شما