به گزارش همشهری آنلاین، پاستای کاربونارای کلاسیک ترکیبی از پاستا، تخم مرغ، پنیر، آب پاستا و نمک و فلفل است. تعداد تخم مرغها در هر دستور پخت متفاوت است، ولی هرقدر تخم مرغ بیشتری بزنید، سس غلیظتر و نرمتر میشود.
تخم مرغها، آب پاستا و پنیر یک سس خامهای درست میکنند و دیگر لازم نیست به این مخلوط خامه اضافه کنید. میتوانید ۴ یا ۵ حبه سیر تکهشده هم به این مواد اضافه کنید و از پاستای کاربونارای خوشطعم لذت ببرید.
مواد لازم
۴ قاشق چایخوری نمک برای پاستا که میتوانید به دلخواه بیشتر کنید
۲ تخم مرغ بزرگ
۴ زرده تخم مرغ
۱۰۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
بیکن یا ژامبون به مقدار دلخواه
۵۰۰ گرم پاستا
طرز تهیه و دستور پخت پاستای کاربونارای ساده
مرحله اول
۴ لیتر آب و ۴ قاشق چایخوری نمک را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید بجوشد
مرحله دوم
در یک کاسه متوسط، تخممرغها و زرده تخممرغها را هم بزنید و پنیر پارمسان و فلفل سیاه را اضافه کنید و باز هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. کاسه را کنار بگذارید.
مرحله سوم
در ماهیتابه گود روغن زیتون بریزید و بیکن یا ژامبون را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط برای ۴ یا ۵ دقیقه تفت دهید.
مرحله چهارم
وقتی آب جوش آمد پاستا را در آن بریزید.
مرحله پنجم
حدود یک فنجان از آب پاستا را بردارید و کنار بگذارید. پاستا را آبکش کنید.
مرحله ششم
حدود نیمی از آب پاستا را که برداشتهاید روی ژامبون یا بیکن بریزید و بگذارید با حرارت متوسط بجوشد. پاستایی را که آبکش کردهاید به این مخلوط اضافه کنید و به پخت ادامه دهید.
مرحله هفتم
به آرامی یکچهارم آب پاستا را که کنار گذاشتهاید داخل مخلوط تخم مرغ و پارمسان بریزید.
مرحله هشتم
مخلوط تخم مرغ و پنیر را به آرامی به پاستا اضافه کنید. هم بزنید و مدام امتحان کنید تا سس نرم شود و به پاستا بچسبد. میتوانید اگر خواستید آب پاستای بیشتری اضافه کنید تا سس رقیق شود.
مرحله آخر
پاستا را با پنیر پارمسان بیشتر و مقدار سخاوتمندانهای فلفل سیاه سرو کنید.
نظر شما