به گزارش همشهری آنلاین، این ساندویچ میتواند به تنهایی یک صبحانه باشد یا به همراه میوه به عنوان وعده صبحانه-ناهار میل شود یا کنار یک سالاد ساده یک شام آسان باشد.
مواد لازم برای تهیه تست قارچ و پنیر
یک قاشق غذاخوری کره
یک حبه سیر رنده شده ( ۲ ترفند جالب و آسان برای پوست کندن سیر)
۲۰۰ گرم قارچ تازه خردشده
یک قاشق غذاخوری سس سویا
نمک و فلفل به میزان لازم
۴ تکه نان تست
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یکسوم فنجان پنیر پارمسان رندهشده
۲ قاشق چایخوری جعفری خردشده تازه
طرز تهیه و دستور پخت تست قارچ و پنیر
۱- یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی داغ شد، کره را اضافه کنید و بگذارید آب شود. سیر را اضافه کنید و تفت دهید.
۲ - قارچها را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید یا تا زمانی که قهوهای و ترد شوند. بعد سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید. برای یک تا ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید. گاهبهگاه آن را هم بزنید تا جایی که تقریبا آبش تبخیر شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
۳- دو طرف نان تستها را روغن زیتون بمالید. داخل سینی فر قرار دهید و برای ۲ تا ۳ دقیقه در فر بگذارید تا برشته شود. از فر بیرون بیاورید و طرف دیگر را هم به همین ترتیب تست کنید.
۴- پنیر پارمسان رنده شده را روی هر تکه از نانها اضافه کنید و قارچها را روی آن بریزید، جعفری خردشده را روی آنها بپاشید و سرو کنید.