به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سیمیت یکی از محبوبترین خوراکیهای کشور ترکیه است؛ به طوری که در هر شهری از این کشور، میتوانید این خوراک خوشمزه را داغ و تازه پیدا کنید. البته باید در نظر داشته باشید که سیمیت در هر جا، به نوع خاصی طبخ میشود؛ مثلا در آنکارا سیمیتها تُردتر و کوچکتر هستند. در ازمیر، این نانهای گرد را با نام (gevrek) میشناسند، اگرچه از نظر ظاهری تفاوت چندانی با ورژن استانبولی سیمیت ندارند.
امروز قصد داریم طرز تهیه کباب سیمیت را به شما آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز
بلغور ریز مخصوص کوفته یکویکدوم پیمانه
آب داغ یکسوم پیمانه
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
سیر لهشده ۱۰ حبه
نعناع خردشده ۳-۴ قاشق سوپخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب فلفل ۱ قاشق سوپخوری
خیارشور و پیاز برای تزیین به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه کباب سیمیت
در کاسهای بلغور را با آب داغ خیس کنید. در ظرفی دیگر گوشت، سیر، نعناع، فلفل، گشنیز، زیره و نمک را مخلوط کنید، بلغور را افزوده و رب فلفل را هم بیافزایید و به خوبی با دست ورز دهید. یک سیخ کبابی برداشته و از مایه گوشت به اندازه یک تخممرغ بردارید و در دست گرد کرده و سیخ را در آن فرو کنید. روی سینی کاغذ روغنی پهن کرده و کبابها را از سیخ خارج کنید و داخل سینی بچینید (فرم سیخ را بگیرند)، گریل فر را روشن کنید تا هر دو طرف کبابها پخته شود.
برای سرو کبابها را روی نان لواش یا تافتون بگذارید و کنارش را با خیارشور و پیاز تزیین کنید.