به گزارش همشهری، کسانی که وگان هستند، یعنی از هیچ ماده غذایی بر پایه حیوانات از جمله لبنیات و تخم مرغ استفاده نمیکنند، غذاهای ویژه خود را دارند. برخلاف تصور تنوع غذایی این گروه کم نیست و از گروههای مختلف غذایی تغذیه میکنند. در این جا یک پاستای وگان با سس قارچ آموزش میدهیم. این ماشروم استراگانف وگان با پاستای لازانیایی تخت مثل فتوچینی سرو میشود. این غذا سرشار از طعمهای مختلف است و پخت آسانی دارد. هر وعده شامل ۵۰۲ کیلوکالری، ۱۴ گرم پروتئین، ۶۶ گرم کربوهیدرات، ۱۹ گرم چربی و ۵ گرم فیبر و ۷/۱ گرم نمک است.
مواد لازم برای تهیه استراگانف قارچ
۱۶۰ گرم پاستا
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
سه تکه موسیر پوست کندهشده و تکهشده
۳ حبه سیر خردشده
۱۸۰ گرم قارچ (میتواند مخلوطی از قارچها مثل قارچ صدفی و قارچ چتری باشد)
۲قاشق چایخوری کره گیاهی
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
یک قاشق چایخوری تمبرهندی
۱۲۵ میلیگرم آب(استاک) سبزیجات
۱۲۵ میلیگرم خامه گیاهی
آب نصف یک لیمو
نمک و فلفل سیاه
۲ شاخه آویشن تازه
دستور پخت و طرز تهیه استراگانف قارچ
۱- پاستاها را در یک قابلمه بزرگ آب جوش و نمک بریزید و بپزید.
۲- روغن زیتون را در یک تابه بزرگ داغ کنید و موسیر را به آن اضافه کنید و بگذارید برای ۵ دقیقه سرخ شود. سپس سیر را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر سرخ کنید.
۳- قارچها و کره را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه بپزید. پاپریکا و تمبر هندی را هم اضافه کنید و هم بزنید. آب سبزیجات (استاک) را داخل مخلوط بریزید و حرارت را تا جایی که میشود، کم کنید.
۴- لیمو را داخل خامه بریزید و هم بزنید و بعد به آرامی به مخلوط قارچ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. حرارت باید بسیار پایین باشد تا خامه نبرد. نمک و فلفل را در انتها به مخلوط اضافه کنید.
۵- پاستاهای پختهشده را آبکش کنید و در یک کاسه بریزید. مخلوط قارچ را به آن اضافه کنید و روی آن آویشن بریزید.
منبع: بیبیسی