به گزارش همشهری آنلاین، شبهای خنک پاییز و سرد زمستان را میتوان با تهیه یک سوپ خوشمزه پنیری مثل سوپ گوجه با پنیر چدار آرام و گرم کرد. این سوپ خوشمزه از آن دسته سوپهایی است که خیلی آسان و سریع تهیه میشود و مناسب افرادی است که میخواهند تند و سریع یک شام ساده برای خانواده تهیه کنند و سریع پاسخ سوال همیشگی ذهنشان را که «حالا شام چی بپزم» است بدهند.
مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه با پنیر
گوجه فرنگی (پوست کنده) هشت عدد
آب مرغ پنج فنجان
پنیر چدار کاله (خرد شده) خرید آنلاین سه فنجان
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
جعفری خشک یک قاشق چایخوری
برگ ریحان خشک یک قاشق چایخوری
ترخون خشک یکدوم قاشق چایخوری
آویشن خشک به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ گوجه با پنیر چدار
مرحله اول
برای تهیه سوپ گوجه پنیری، ابتدا گوجه فرنگیها را در مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید تا یکدست شود. سپس آنها را در یک قابلمه متوسط بریزید و بگذارید با حرارت متوسط رو به پایین بپزند.
مرحله دوم
در یک قابلمه دیگر به آب مرغ که در حال گرم شدن است، پنیر چدار و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در همین زمان برای طعمدار کردن این مخلوط جعفری، ریحان، ترخون، آویشن، نمک و فلفل را به این مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
مخلوط بالا را به گوجههای پوره شده که روی حرارت هستند اضافه کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بجوشند. در این زمان مرتب آن را هم بزنید تا پنیر به خوبی در آن آب شده و یکدست شود و طعم مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. غذای سالم شما آماده است.
فوتوفنهای تهیه سوپ گوجه پنیری خوشمزه
اگر میخواهید سوپی خامهای داشته باشید، میتوانید مقدار آب مرغ آن را نصف کرده و به جای نیم دیگر آن شیر جایگزین کنید.
پنیر چدار که یک پنیر با هضم آسان است. یکی از مقویترین پنیرهای موجود است. این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین و فسفر است.
اگر دوست دارید پنیر داخل این سوپ دیده نشود، میتوانید پنیر چدار را قبل از اضافه کردن خوب رنده کنید.
برای آن که سوپ گوجه متفاوتتر و با مخلفات بیشتری داشته باشید میتوانید به آن هویج یا کرفس خرد شده هم اضافه کنید تا سوپتان غلیظتر شود.
اگر از سوپ گوجه خوشتان آمد میتوانید سوپ گوجه فرنگی خوشمزه خامهای و سوپ عدس و گوجه فرنگی را هم تست کنید.
منبع: کتاب کاله