به گزارش همشهری آنلاین، کیک هر روزه در انواع مختلف و با طعمهای متفاوت تهیه میشود، از این رو میخواهیم در این مطلب نحوه درست کردن کیک تابهای که یک کیک بدون فر است، را برای شما آموزش دهیم.
مواد لازم کیک تابهای
آرد: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ:۱ عدد
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: نصف پیمانه
طرز تهیه کیک تابهای
ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۲ تا ۳ بار از الک رد کنید.
در ظرف مناسبی شکر ، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا رنگ آنها تغییر کند. بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
بعد از ترکیب شدن کامل تخم مرغ، شیر را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری هم بزنید.
در مرحله آخر آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط شود.
دیواره و کف تابه، پلوپز و یا قابلمه نچسبتان را کاملا چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت کم بپزید.
اگر بخواهید روی کیکتان هم طلایی شود، میتوانید کیک را برگردانید و چند دقیقهای حرارت دهید.
اگر دوست داشته باشید کیکتان شکلاتی شود، میتوانید به آن پودر کاکائو اضافه کنید و یا داخل مواد کیک مقداری چیپس شکلاتی بریزید.
نکات تکمیلی در مورد کیک تابهای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵دقیقه است.
کیک تابهای را میتوانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه کنید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است.
منبع: خبر فوری