این کیک گیاهی سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان و خوشمزگی است. آن را درست کنید و لذت ببرید.

كيك وگن - سالم - شكلاتي

به گزارش همشهری آنلاین، درست کردن یک کیک ساده و سلامت در خانه علاوه بر شیرین کردن کام اعضای خانواده، یک کار مفرح و دلگرم کننده است، آنهم وقتی عطر خوش کیک داغ در فضای خانه می‌پیچد. ترکیب جو دوسر پخته شده با موز و شکلات یک کیک مرطوب، خوشمزه و شکلاتی به شما می‌دهد که می‌توانید به عنوان یک صبحانه گیاهی و بدون گلوتن بخورید. 

به خصوص اگر فرزندان شما هم عاشق شکلات هستند، این طعم جدید و سالم حتما با استقبال روبرو خواهد شد. برای شروع به جو دو سر پرک، موز کاملا رسیده احتیاج دارید تا یک خوراکی بدون گلوتن و وگن، مناسب گیاهخواران، تهیه کنید.

نکته: وقتی موز رسیده است که پوست زردی با لکه‌های قهوه‌ای داشته باشد. موز رسیده شیرین و نرم است و برای غذاهای پخته شده مناسب است. علاوه بر این، هضم آنها آسان‌تر است و غلظت آنتی اکسیدان بیشتری دارد. موز به این جو دوسر پخته شده بافت فوق العاده مرطوب و نرمی می‌دهد. سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین B۶، ویتامین C، پتاسیم، منیزیم و منگنز است و در ترکیب با فیبر زیاد جو یک منبع پروتئین گیاهی فراهم می‌کند.

طرز تهیه کیک ساده و سلامت برای صبحانه روز عید | موزهای خیلی رسیده را دور نیندازید
مواد لازم برای تهیه یک کیک گیاهی و سلامت

مواد لازم

برای شروع به کار این مواد را آماده کنید:

یک پیمانه جو پرک

۲/۳ پیمانه شیر گیاهی، یا شیر معمولی

۱/۴ پیمانه عسل یا شیره

۱ عدد موز رسیده

۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پور

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه کیک ساده و سلامت برای صبحانه روز عید | موزهای خیلی رسیده را دور نیندازید

تهیه کیک ساده و سلامت

موز له شده، جو پرک، پودر کاکائو، کره بادام زمینی، شیر، عسل و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. حالا بیکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید و باز مخلوط کنید. برای مخلوط کردن می توانید از غذاساز استفاده کنید. اگر مواد را با دست هم می‌زنید کمی زمان بیشتری صرف کنید تا جو طعم و اثر سایر مواد را دریافت کند.

حالا مواد را به یک ظرف پخت مربعی که کمی چرب شده (یا با کاغذروغنی پوشیده شده) منتقل کنید و آن را برای نیم ساعت در یک فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

حالا کیک خود از فر خارج کرده و ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از برش دادن و خوردن اجازه دهید خنک شود.

شما می‌توانید این مواد را داخل قالب مافین یا کاپ کیک هم بریزید و به صورت تک نفره سرو کنید. روی کیک را با شکلات و موز تزئین و نوش جان کنید.

کد خبر 688706
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha