تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۷

همشهری آنلاین: اگر می‌خواهید شیر مادر را ذخیره کنید تا کودک در هنگام عدم دسترسی به مادر از آن تغذیه کند، باید نکاتی را رعایت کرد

رعایت این نکات مانع از  آلوده شدن شیر ذخیره شده  می‌شود.:

  • شیر مادر را می‌توان برای دو تا سه روز در یخچال نگهداری کرد، به شرطی که درجه حرارت یخچال بین 0 تا 3.9 درجه سانتی گراد باشد.
  •  شیر مادر را می‌توان در اغلب فریزرها به صورت یخ‌زده برای سه تا چهار ماه نگهداری کرد، به شرطی که درجه حرات در حد 18 درجه سانتی‌گراد زیر صفر باشد. اما این مدت ممکن است بر اساس نوع فریزر متفاوت باشد.
  • همیشه شیرمادر را در بطری‌های استریل که سر پیچ دارند، در کیسه‌های پرستاری استریل‌شده، یا در فنجان‌های پلاستیکی سخت دردار بدون درز نگهداری کنید. همیشه با برچسب روی بطری‌ها زمان دوشیده‌‌شدن شیر را ثبت کنید.
  • شیر به صورت ذوب‌نشده برای بیش از 24 ساعت در یخچال نگه ندارید، اما هرگز شیری را که ذوب نشده است،‌ دوباره منجمد نکنید.                 

HealthDay News, 29 Feb., 2009

برچسب‌ها