همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس آشپزی دستور پخت خورشت به و هویچ با گوشت شتر مرغ را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی:۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:۴ ساعت
برای: ۲ نفر
مواد لازم:
به بزرگ: یک عدد
هویج:۳عدد
پیاز بزرگ خرد شده:یک عدد
لپه: یکدوم لیوان
رب انار:یکقاشق غذاخوری
رب:۳قاشق غذاخوری
دارچین: به میزان لازم
گوشت شترمرغ:۲۰۰گرم
آلو: ۱۰عدد
لیموعمانی:یک عدد
روش تهیه:
۱:در ابتدا پیاز را سرخ کرده تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت شترمرغ را داخل قابلمه ریخته و همراه با مقداری زردچوبه و دارچین تفت دهید.
۲: سپس لپه را به همراه رب به مواد اضافه کرده و آنها را نیز سرخ کنید. حالا مقداری آب به خورشت بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت و لپه حدود ۳ ساعت خوب بپزند.
۳: در این حین، به را به قطعات کوچک تقسیمکرده و هویج را خلالیخرد کنید و آنها را در تابه به صورت جداگانه تفت دهید.
۴: در انتها بعد از اینکه گوشت و لپه پخته شدند، لیمو امانی، هویچ و به و آلوهاییکه از قبل خیس کردهاید را به آن بیفزایید، شعله را کم کنید و ۴۵ دقیقه دیگر بگذارید تا خورشت خوب بپزد و روغن بیندازد.
نکته:
رب انار معمولا خورشت را خوشمزهتر میکند، البته به شرطی که آنقدر زیادنباشد که مزه دیگر مواد را تحت تاثیر قرار دهد.