خورشت‌ها یکی از متنوع‌ترین انواع غذاها هستند که اگرچه پخت آنها محدود به زمان خاص و مواد غذایی مشخصی نیست، اما برخی از آنها تحت عنوان خورشت‌های فصلی شناخته می‌شوند. خورشت فسنجان کدو حلوایی در زمره این خورشت‌ها قرار دارد.

فسنجان

همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس آشپزی طرز تهیه خورشت فسنجان و کدو حلوایی را ارائه کرده است تا با پخت آن طعمی متفاوت را تجربه کنید.

مدت زمان آماده سازی: ۴۵ دقیق

مدت زمان پخت: ۵ ساعت

تعداد: برای ۶ نفر

مواد لازم:

کدو حلوایی پوره شده:۲۰۰ گرم

مغز گردو:۴۰۰ گرم

مرغ: یک‌ونیم کیلو گرم

پیاز متوسط: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری

رب انار: ۲ قاشق غذا خوری

زردچوبه: یک قاشق مربا خوری

فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری

نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱: در ابتدا با چرخ گوشت، مغز گردوها را ۳ بار چرخ کنید. در این حین کدوحلوایی‌ها را شسته و پوست بگیرید و با مقدار کمی آب بپزید. بعد از پخت آنها را له کنید.

۲: در ادامه کمی روغن داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا داغ شود. پیاز خرد شده را در آن سرخ کنید. فلفل سیاه و زردچوبه را بیفزایید و با رب گوجه فرنگی تفت دهید. کدوی پوره شده و مغزگردوها را هم اضافه کرده و هم بزنید تا کمی سرخ شوند. رب انار هم در این مرحله به مواد بیفزایید.

۳: حالا مرغ‌ها را داخل قابلمه ریخته و ۴ لیوان آب به آن اضافه کنید. وقتی که آب به جوش آمد، درب قابلمه را ببندید و بگذارید تا خورشت حدود ۳ ساعت با شعله ملایم بپزد.

۴: بعد از گذشت ۳ ساعت، مقداری یخ داخل خورشت بریزید. بعد اجازه دهید تا فسنجان یک ساعت دیگر بپزد و روغن بیندازد.

نکته:

طبق ذائقه می توان فسنجان را شیرین یا ملس تهیه کرد، برای این کار مقدار رب انار را زیاد یا شکر به آن اضافه کنید.

روش تهیه خورشت فسنجان با کدو حلوایی + فوت و فن

کد خبر 894152
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha