برای کسانی که به دنبال دستور پخت غذاهای متنوع هر فصل هستند، خورشت قلیه کدو حلوایی معنایی دیگر دارد. غذایی خوشمزه که ویژه فصل پاییز بوده و خانواده‌ها با پختن آن طعمی دلپذیر را تجربه خواهند کرد.

همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه قلیه کدو حلوایی را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: یک ساعت

مدت زمان پخت: ۲ ساعت

تعداد: برای ۴ نفر

مواد لازم:

لوبیا چیتی:۳۰۰ گرم

سیر: ۴ حبه

پودر گردو: ۳۰۰ گرم

رب آلبالو: یک قاشق غذاخوری

رب انار ملس: ۳ قاشق غذاخوری

کدو حلوایی: ۳۰۰ گرم

شکر: یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱: در ابتدا لوبیا چیتی را خوب بپزید. حالا پوست سیر را جدا کرده و آن را له کنید. سیر له شده را داخل قابلمه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

۲: حالا پودر گردو را به سیر اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. رب انار، رب آلبالو، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مواد بیفزایید. سپس داخل قابلمه آب ریخته و اجازه دهید تا به جوش آید.

۳: بعد پوست کدو را جدا کرده و به صورت نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید و تفت دهید. پس از کمی شکر و زعفران را روی کدوها بپاشید و با شعله ملایم اجازده دهید تا کاراملی شوند.

۴: در انتها لوبیا را به همراه کدو حلوایی به مخلوط گردو اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت به مدت یک ساعت پخته و جا بیفتد.

نکته:

داخل این غذا می‌توان به جای کدوی خرد شده، کدوی پوره شده ریخت. در سرو آن نیز بسته به ذائقه افراد می‌توان از شکر یا آب لیمو استفاده کرد.

منبع: روزنامه همشهری