این روزها تهیه غذا برای افرادی که اگر ورزشکار هستند یا رژیم خاصی را دنبال می‌کنند، آنچنان سخت نیست.

همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه خورشت کدو حلوایی با عدس را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

خورشت کدو حلوایی و عدس

مدت زمان آماده سازی: یک ساعت

مدت زمان پخت: ۴۵ دقیقه

تعداد: برای ۴ نفر

مواد لازم:

کدو حلوایی:۳۰۰ گرم

عدس:۳۰۰ گرم

مغز گردو پودر شده: ۳۰۰ گرم

سیر: ۴ حبه

شکر: یک قاشق چای‌خوری

رب آلوچه یا رب آلبالو: یک قاشق غذاخوری

رب انار: ۳ قاشق غذاخوری

زعفران: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

روش تهیه:

۱: در ابتدا عدس‌ها را بپزید تا نرم شوند. در این مدت، سیرها را رنده کرده و کدو حلوایی‌ها را به تکه‌های مکعبی خرد کنید. گردوها را هم در غذاساز پوره کنید.

۲: سیرها را در قابلمه سرخ کنید. بعد پودر گردوها را به سیر بیفزایید و تفت دهید. سپس رب انار، رب آلوچه یا آلبالو، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به مواد بیفزایید. حالا آب جوش را داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا با حرارت ملایم گردوها روغن بیندازند.

۳: در این فاصله کدو حلوایی‌های را داخل تابه‌ای تفت دهید تا کمی طلایی شوند. بعد زعفران دم کرده و شکر را روی کدو حلوایی‌ها بریزید تا کاراملی شوند.

۴: در انتها کدوحلوایی‌ها و عدس‌های پخته شده را به قابلمه خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد.

نکته:

اگر می‌خواهید گردوی خورشت شما روغن بیشتری پس بدهد، کافی است چند تکه یخ داخل آن بریزید تا به اصطلاح به گردوها شوک وارد کند.

منبع: روزنامه همشهری