همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد لبو و گردو را ارائه کرده است، بخوانید.
آماده سازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۴۵ دقیقه
تعداد: ۵ نفر
مواد لازم:
لبو متوسط: ۴ عدد
انار متوسط: ۴ عدد
گردوی پودر شده: ۲۵۰ گرم
کلم قرمز کوچک: یک عدد
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب لیموی تازه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. در ابتدا چغندر یا لبوها را خوب بپزید تا کاملا نرم شوند. بعد آنها را به قطعات کوچک و یک دست برش بزنید.
۲. در این مرحله کلم قرمز را شسته و پس از خشک شدن به صورت رشتههای نازک یا قطعات کوچک خرد کنید.
۳. حالا یک کاسه متوسط بردارید و لبوهای خرد شده، کلم قرمز و انارهای دانه شده را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید.
۴. سپس نمک و پودر فلفل قرمز یا سیاه، روغن زیتون و آب لیمو ترش را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۵. در انتها نیز پودر گردو را به مواد افزوده و سالاد را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد مصرف کنید.
نکته:
برای پخت لبو میتوانید با شیوههای معمول آنها را بخار پز کنید یا اگر میخواهید لبو طعم شیرینی داشته باشد همراه با کمی شکر آنها را بپزید.