تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۴

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این مربای خوشمزه و خوش‌رنگ را که با عطر زنجبیل نیز معطر شده در برنامه صبحانه خود بگنجانید

مواد لازم:

لبوی خام: 5/1 کیلو

شکر: 5/1 کیلو

ریشه زنجبیل تازه : 50 گرم

آب و پوست رنده شده 3 عدد لیمو ترش

بادام یا گردوی خرد شده : 200 گرم

طرز تهیه:

1- لبوی خام را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید.

2- آن ها یا درون چرخ گوشت بریزید و یا رنده کنید.

3- ‌لبوهای خام را درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا بپزند و نرم شوند.

4- شکر، زنجبیل، آب و پوست رنده شده لیمو را به ظرف اضافه کنید و بگذارید تا یک ساعت بپزند.

5- بادام و گردوهای خرد شده را به آن‌ها اضافه کنید.

6- پس از اینکه کمی خنک شدند آن‌ها را در چند ظرف بریزید و موقع لزوم استفاده کنید.

www.recipezaar.com

منبع: همشهری آنلاین