دوشنبه 28 خرداد 1397 | به روز شده: 9 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 19 آبان 1389 - 11:53:03 | کد مطلب: 120394 چاپ

مسمومیت غذایی به دنبال عدم رعایت نکات بهداشتی در تهیه مواد غذایی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
رییس مرکز بهداشت شمال تهران گفت: «بیشترین علت مسمومیت غذایی، عدم رعایت نکات بهداشتی در زمان تولید تا محل مصرف است.»

  دکتر هویدا با بیان اینکه موادغذایی به دو شکل اولیه و ثانویه آلوده می‌شوند، تاکید کرد: «مشکل اولیه زمانی رخ می‌دهد که موادغذایی مثل شیر یا گوشت از همان ابتدا آلوده باشد. به طور مثال آلودگی گوشت گوسفند به سیاه زخم‌.»

وی با بیان اینکه این نوع آلودگی کمتر مشاهده می‌شود، افزود: «آلودگی ثانویه بیشترین میزان آلودگی موادغذایی را شامل می‌شود و در مراحل تهیه تا مصرف غذا رخ می‌دهد.»

دکتر هویدا برای پیشگیری از ورود این آلودگی‌ها رعایت سه اصل را ضروری دانست:


1- بهداشت فردی و کنترل سلامت افراد موثر از تولید غذا.

2- بهداشت محیط از کارخانه تا خانه باید بهداشتی باشد.

3- موادغذایی را در تمام مراحل تولید تا مصرف مراقب باشیم که آلوده نشود.

در همین زمینه: