سه شنبه 14 اردیبهشت 1395 | به روز شده: 26 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 8 شهریور 1391 - 14:51:21 | کد مطلب: 182819 چاپ

آشنایی با روش تهیه ترشی کلم قرمز

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
ترشی خوش‌رنگ کلم قرمز را می‌توانید با انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی میل کنید.

مواد لازم:

کلم‌ قرمز: یک عدد

نمک: سه قاشق غذاخوری

سرکه سفید: به میزان لازم

طرز تهیه:

* کلم‌ قرمز را در اندازه‌های دلخواه خرد کرده و در آبکش می‌ریزیم.

* نمک را روی کلم‌ها پاشیده و آنها را کمی هم می‌زنیم تا نمک‌ها حل شوند و مواد را به مدت یک ساعت به همین صورت می‌گذاریم بماند.

*سپس کلم‌ها را آبکشی کرده، کمی که آب آن رفت در ظرف موردنظر ریخته و روی آن را با سرکه پر می‌کنیم.

* این ترشی را می‌توان در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد یا سرکه آن را که بسیار خوشرنگ است با مایونز ترکیب کرده و از آن برای تهیه سالاد استفاده کنیم

* برای این که ترشی زیاد سرکه را از بین ببریم بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه کنیم.

ترشی کلم قرمز

http://www.dastpokht.ir