دوشنبه 2 مهر 1397 | به روز شده: 4 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 13 آذر 1392 - 17:57:29 | کد مطلب: 241218 چاپ
مناسب براي كوچك كردن شكم

آشنایی با روش تهیه ساندویچ سالاد تخم‌مرغ

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
با جانشین کردن ماست به جای سس مایونز، ساندویچ خود را رژیمی کنید.

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

تخم‌مرغ: 6 عدد

ماست چکیده کم چرب یا ماست یونانی: یک سوم پیمانه

آب لیمو: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل: به مقدار دلخواه

پیازچه: یک چهارم پیمانه، ریز خرد شود

کرفس: یک شاخه، ریز خرد شود

شوید خرد کرده: یک قاشق غذاخوری

برگ کاهوی بزرگ: 8 عدد

نان سبوس گندم / جو: 8 برش

طرز تهیه:

• درون قابلمه‌ای‌ پر آب، تخم‌مرغ‌ها را روی حرارت زیاد جوشانده و بگذارید تا بپزند.

• پس از این که تخم‌مرغ‌ها پخته شدند، آب آن‌ها را خالی کرده و روی تخم‌مرغ‌ها را به مدت 5 دقیقه با یخ بپوشانید.

• پوست تخم‌مرغ‌ها را گرفته و آن‌ها را درون کاسه‌ای متوسط قرار دهید.

• تخم‌مرغ‌ها را با چنگال به صورت پوره درآورده و ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری شکل به خود بگیرد.

• فلفل و لیمو را به مخلوط اضافه کنید.

• .پیازچه، کرفس و شوید را به مخلوط اضافه کنید.

• نان‌ها را تست کرده و از مخلوط تهیه شده ما بین نان‌ها (هر دو برش همراه با 2 کاهو برای یک نفر) قرار داده و میل کنید.

ساندویچ سالاد تخم‌مرغ

http://www.dummies.com