پنج شنبه 23 آذر 1396 | به روز شده: 29 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 7 اسفند 1392 - 20:15:51 | کد مطلب: 251104 چاپ

آشنایی با روش تهیه حلوای لبو؛ دسر هندی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
حلوای لبو،‌ دسری هندی بوده و طعم شیرینی دارد.

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

لبوی خام رنده شده: 3 پیمانه

شیر: 2 پیمانه

روغن: 3 قاشق غذاخوری

پودر هل: مقدار دلخواه

بادام زمینی: 5- 4 عدد

پسته (اختیاری): 5- 4 عدد

طرز تهیه:

• درون قابلمه‌ای، لبوهای خام رنده شده را به مدت 4- 3 دقیقه، حرارت داده سپس شیر را به ظرف اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.

• مخلوط فوق را تا حدی که غلیظ شود روی شعله متوسط حرارت داده،‌ سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

• روغن را به مخلوط اضافه کرده و تا حدی که لبه‌های مخلوط کمی از ظرف جدا شود به سرخ کرده ادامه دهید.

• مخلوط را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و روی آن را با آجیل‌های تفت داده شده در روغن،‌ تزیین کنید.

• دسر آماده شده را به صورت گرم یا سرد میل کنید.

 

حلوای لبو

http://www.rakskitchen.net