شنبه ۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۷
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: پای نارگیل را به راحتی در منزل تهیه کرده و همراه با خامه و برش‌های میوه میل کنید.

آشنایی با روش تهیه پای نارگیل

مواد لازم:

تخم مرغ: 4 عدد

شكر: 225 گرم

كره نرم شده: 100 گرم

بادام پوست گرفته: 100 گرم

پودر نارگيل: يك پيمانه

پوست رنده شده ليمو: 2 قاشق غذاخوري

پوست رنده شده پرتقال:‌2 قاشق غذاخوري

آب ليمو: نصف پيمانه

آب پرتقال: نصف پيمانه

شير نارگيل: يك پيمانه

آرد ساده:‌نصف پيمانه

خامه: مقداري هنگام سرو

روش تهيه:

• فر را در دماي 180 درجه سانتي‌گراد از قبل گرم كنيد.

• * تخم مرغ،‌ شكر، كره، بادام، نارگيل، پوست و آب ليمو و پرتقال، شير نارگيل و آرد را درون دستگاه غذاساز ريخته و خوب آن‌ها را با هم مخلوط كنيد.

• مخلوط را درون ظرف پاي 25 سانتي‌متري بريزيد.

• ظرف را درون فر به مدت يك ساعت يا تا زماني كه مخلوط به رنگ قهوه‌اي روشن درآيد حرارت دهيد.

• ظرف را از درون فر بيرون آورده و در جايي قرار داده تا كمي خنك شود.

• ظرف را درون يخچال قرار داده تا كاملا خنك شود.

• پاي را برش بزنيد و همراه با خامه ميل كنيد.

 

پای نارگیل

http://www.taste.com.au

کد خبر 275852

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha