سه شنبه 25 مهر 1396 | به روز شده: 41 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
پنجشنبه 20 فروردین 1394 - 12:16:50 | کد مطلب: 291615 چاپ

آشنایی با روش تهیه ته چین قارچ

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته‌چین داده است.

مواد لازم:

برنج : 4 پیمانه

ماست: یک لیوان

زعفران: یک قاشق چای‌خوری

زرشک: یک قاشق غذاخوری

مرغ: 300 گرم

پیاز: یک عدد

قارچ: 100 گرم

زرده تخم‌مرغ: 3 عدد

شکر: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن مایع: نصف لیوان

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.

بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

در یک ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.

سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.

زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.

برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.

کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.

سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.

بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.

ته چین قارچ

http://cooking.akairan.com