به گزارش خبرنگار مهر، بیش از ۲۰۰۰ سال است که در طب چین از زنجبیل برای درمان دردهای گوارشی استفاده میشود. زنجبیل به طور طبیعی به شکل ریشه رشد میکند و به اشکال گوناگون قابل خوردن یا نوشیدن است و برای پیشگیری از چندین بیماری مورد استفاده واقع میشود.
زنجبیل حاوی منیزیم، روی، و کروم است که موجب افزایش جریان سالم خون میشود، و در عوض از سرد شدن، تب و عرق کردن بیش از اندازه بدن جلوگیری میکند. به منظور کاهش درد و التهاب همچون آسپرین و ایبوپروفن عمل میکند. از این رو برای درمان سردرد، چای زنجبیل میتواند مفید باشد.
بعلاوه مصرف زنجبیل به از بین رفتن حالت تهوع کمک میکند. محققان به ۸۰ دانشجوی افسری دریایی ۱ گرم پودر زنجبیل یا دارونما دادند. در طول مدت ۴ ساعت سفر دریایی، آنهایی که زنجبیل مصرف کرده بودند حالت تهوع کمتری را گزارش کردند.
زنجبیل با مقابله با رسوبات چربی که معمولا در عروق خونی مشاهده میشود، به بهبود سیستم ایمنی بدن هم کمک میکند، عفونتهای باکتریایی معده را کاهش میدهد و با سرفههای بد یا سوزش و خارش گلو مقابله میکند.
در بسیاری از زنان، مصرف زنجبیل میتواند به تسکین دردهای شکمی دوره عادت ماهانه نیز کمک کند. همچنین تاثیر این داروی گیاهی در کاهش التهاب و حالت تهوع دوره بارداری اثبات شده است.
نظر شما