سه شنبه 2 آبان 1396 | به روز شده: 1 ساعت و 50 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
دوشنبه 13 دی 1395 - 10:56:42 | کد مطلب: 357442 چاپ

آشنایی با روش تهیه استانبولی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
استانبولی، یکی از آسان‌ترین و در عین حال محبوب‌ترین غذاهای سفره‌‌های ایرانی است.

مواد لازم برای تهیه استانبولی خوشمزه برای ۴ نفر:

۴ پیمانه برنج

يك عدد پیاز

۴ عدد گوجه فرنگی متوسط

۲ عدد سیب زمینی متوسط

۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده

۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

روغن , نمک و فلفل به میزان لازم

يك قاشق غذاخوری زردچوبه

استانبولی

  • طرز تهیه استانبولی خوشمزه:

ابتدا پیازها را خرد و نگینی کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند سپس زردچوبه را اضافه کرده و به هم می‌زنیم.

در ادامه گوشت را با پیاز تفت داده تا بوی گوشت گرفته شود سپس گوجه‌ها را خرد کرده و به همراه رب , نمک و فلفل به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه با دمای متوسط درب تابه را گذاشته تا مواد جا بیفتند و سس آماده شود .

در ادامه در قابلمه‌ای متناسب برنج‌ها را شسته و ۴ پیمانه آب روی آن می‌ریزیم . سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و نگینی یا خرد کرده به برنج اضافه می‌کنیم . سپس سس آماده شده را به برنج اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش آید .

سپس شعله را متوسط کرده و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته تا آب آن تبخیر شود . در ادامه درب قابلمه را گذاشته و ۴۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا استانبولی آماده شود .

نوش جان و لذت ببرید !

http://foodfa.com