چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: برای تهیه این دسر، حتما از خامه زده شده و شیرین شده استفاده کنید.

آشنایی با روش تهیه دسر پرتقال

آماده سازی: 30 دقیقه

مدت انتظار: يك ساعت

مواد اولیه: برای 3 نفر

پرتقال (بدون پوست): يك پیمانه

آب پرتقال: يك پیمانه

پوست پرتقال (رنده شده): يك قاشق سوپ‌خوری

زرده تخم مرغ: 2عدد

ژلاتین (پودر): به میزان لازم

خامه: 100گرم

شكر: 100گرم

طرز تهیه:

ابتدا مقداری دلخواه از پودر ژلاتین را با نصف استكان آب جوش به خوبی مخلوط كنید و آن را به روش بن ماری و روی بخار آب كرده و خوب هم بزنید تا در هم حل شوند.

حال آب پرتقال را به مواد اضافه كنید و خوب بزنید سپس زرده‌های تخم‌مرغ را با پوست پرتقال رنده‌شده و شکر مخلوط کرده با همزن زده تا یک‌دست شود در انتها خامه و بقیه مواد را به آرامی با هم مخلوط کرده و مواد را با هم یكی كنید و آنها را در یخچال گذاشته تا بسته شود.

نكات:

1) به جای پودر ژلاتین می‌توانید از پودر ژله هم استفاده كنید.

2) به یاد داشته باشید كه برای تهیه پوست پرتقال باید آن را 3 بار بجوشانید و آبش را خالی كنید و یك بار هم با آب و شكر بجوشانیدش تا تلخی‌اش گرفته شود.

دسر پرتقال

نوش جان

www.sooran.com

کد خبر 288240

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha