چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک کارشناس طب سنتی گفت: در حلیة المتقین صفحه ۷۹ روایتی از امام صادق(ع) نقل شده است: "آب بسیار مخور، که هر دردی را به‌سوی تو می‌کشاند و تا تاب درد داری، دوا مخور"، همچنین مصرف بیش از حد آب با غذا موجب بروز چربی خون و بیماری‌های دیگر می‌شود.

مصرف بیش از حد آب باعث بروز بیماری می‌شود.

به گزارش تسنیم, سیدجواد علوی گفت: طب کلی‌نگر سنتی اسلامی، اعتقادی به کمبود جزئیات در بدن ندارد، بلکه بیماری را حاصل عدم‌تعادل مزاجی می‌داند.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: معده خراب در پی آب خوردن‌های نابه‌جا یا حمام بلافاصله بعد از صرف غذا، از عوامل مهم در به وجود آمدن دگرگونی مزاجی است زیرا معده خراب توان نضج (پختگی) مواد را نداشته و مواد هضم‌نشده را در خون سرگردان کرده و منجر به بیماری ( به‌قول طب رایج چربی، قند و...) می‌شود.

علوی افزود: برای درمان بیماری‌ها اول رفع یبوست و بعد ایجاد تعادل مزاجی باید صورت گیرد. هر ماده غذایی، دارای مزاج و ترکیبی خاص است که با تجزیه آن خواص اولیه و حتی مزاج خود را از دست می‌دهد و با ترکیب کردن اجزای مواد گوناگون، ماده‌ای بدون مزاج به وجود می‌آید، که برای بدن تعریف نشده است و در هضم آن دچار اختلال می‌شود.

وی بیان داشت: در این صورت جزئی از آن ماده را دفع و قسمتی دیگر را در بدن ذخیره می‌کند و بعدها به‌شکل جوش، زگیل، دمل، کیست، تومورهای خوش‌خیم و حتی بدخیم در بدن سبز می‌شود.

این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: در نتیجه باید از اقلام کارخانه‌ای مانند آب‌میوه‌ها، شیرهای پاستوریزه، شکر سفید، نمک یددار و ... پرهیز شود و بیشتر از اصل ماده غذایی که به طبیعت نزدیک‌تر است، مثل پرتقال، شیر محلی، شکر قهوه‌ای، نمک دریا، دمنوش‌های گیاهی و... استفاده شود.

کد خبر 322240

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha