چهارشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۳
۰ نفر

سبزیجات، منبع غنی آنتی اکسیدانت هستند و تا حدود بسیار زیادی نیاز بدن به ویتامین و املاح معدنی را تامین می‌کنند.

علاوه بر کاهو، خیار و گوجه که پای ثابت سالاد‌ها محسوب می‌شوند، افزودن هویج و فلفل دلمه‌ای که سرشار از بتاکاروتین هستند نیز به بدن کمک می‌کند تا کمتر در معرض بیماری‌های قلبی و ریسک سرطان قرار گیرد.

با این حال، بدن برای جذب آنتی اکسیدانت‌ها به چربی نیاز دارد و این همان‌جایی است که آواکادو می‌تواند معجزه کند.

تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که خوردن سالاد کاهو، اسفناج و هویج  به همراه آواکادو تا 15 برابر میزان جذب بتاکاروتین را افزایش می‌دهد.

پزشکان توصیه می‌کنند که به همراه یک ظرف سالاد، نصف آواکادو مصرف شود تا فواید زیاد آن به بدن برسد.

گفتنی است آواکادو دارای اسید‌های چرب امگا 3  است که برای سلامتی قلب مفیداست. خوردن یک ظرف سالاد به همراه آواکادو نه تنها از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند، بلکه ریسک ابتلا به سرطان و بیماری‌های چشمی را کاهش می‌دهد.

کد خبر 63053

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز