خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت به مواد غذایی اضافه می‌کنند که کار نادرستی است. پس بهترین زمان برای اضافه کردن نمک به غذا چه زمانی است؟

cooking - آشپزی - پخت و پز

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، نمک یکی از چاشنی‌های پرمصرف دنیاست که در بیشتر غذاها استفاده می‌شود. نمکی که باید تمام افراد به جز افراد دچار پرکاری تیروئید استفاده کنند نمک یددار تصفیه شده است. چراکه افراد باید برای تامین ید روزانه خود حتما از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنند.

خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت به مواد غذایی اضافه می‌کنند که کار نادرستی است. باید توجه داشت از آنجا که ید به سادگی از نمک متصاعد می‌شود لازم است که نمک ۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا به غذا اضافه شود تا مدت کمتری در معرض حرارت قرار گیرد و ید آن از بین نرود.

همچنین باید توجه داشت که نمک یددار باید برای حفظ ید در ظروف دربسته تیره رنگ مثل ظروف چوبی و پلاستیکی و به دور از نور آفتاب، حرارت و رطوبت نگهداری شود.

کد خبر 636829

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha