مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰
۰ نفر

اگر شما هم از جمله افرادی هستید که ساق مرغ را به بقیه اجزای مرغ ترجیح می‌دهید می‌توانید برای طعم‌دار کردن آن به جای روش‌های معمولی و رایج از روش خاور دوری‌ها استفاده کنید.

مرغ دسته‌دار

همشهری آنلاین: اگر آشپزخوبی باشید و بتوانید غذایی با طعم منحصر بفرد و دلپذیر طبخ کنید قطعا آشپزی و مهمانی ترتیب دادن به خودی خود می‌تواند رویدادی جذاب محسوب شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

۴ حبه سیر (خرد شود)
۴ ورق موسیر (خیس و سپس خرد شود)
۲ عدد فلفل قرمز (خرد شود)
یک ق س گشنیز تازه خرد شده
۲ /۱ ق چ پودر دارچین 
یک ق س تمبر هندی
۲ ق س روغن مایع گیاهی 
۸ عدد ساق مرغ
۲ /۱ پیمانه آب مرغ 
یک ق س کره بادام زمینی
به مقدار لازم نمک و فلفل
۴ ق س بادام‌زمینی خرد شده
مخلوط سبزیجات پخته یا نودل برای کنار مرغ

۱. ‌سیر، موسیر، فلفل قرمز و گشنیز را در خردکن بریزد و به این خمیر طعم‌دهنده نرم، دارچین و تمبر هندی را هم اضافه کنید. سپس روغن را در تابه‌ای بریزید و ساق مرغ را در آن تفت دهید. خمیر طعم‌دهنده را به همراه آب مرغ به تکه مرغ اضافه کرده و حرارت را کم کنید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های مرغ بپزند.

۲ . بعد از اینکه تکه‌های مرغ پخت، کره بادام‌زمینی را بیفزایید و ده دقیقه دیگر هم حرارت دهید. تکه‌های مرغ را می‌توانید همراه با نودل یا مخلوط سبزیجات پخته فصل سرو کنید. بادام زمینی‌ها را هم خردکنید و روی مرغ‌ها بریزید.

کد خبر 772900
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha