همشهری آنلاین: اگر از آن دسته افرادی هستید که به پیشغذاهای لبنانی مانند حمص علاقه خاصی دارید و اصولا آن را به عنوان یک وعده غذایی مقوی میخورید، از پاته مخلوط لوبیا هم نگذرید. این پاته به خاطر استفاده از لوبیاهای متفاوت، هم خوشمزه است هم مقوی. آن را میتوان با نان معمولی یا نان سیر بخورید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۴۰۰ گرم مخلوط لوبیا قرمز، چیتی و چشمبلبلی (به مقدار مساوی)
۲ قس روغن زیتون
یک عدد لیموترش
۲ حبه سیر (رنده شود)
۱ قس گشنیز خرد شده
۳ عدد پیازچه (خرد شود)
به مقدار لازم نمک و فلفل
مقداری پیازچه ریشریش شده برای تزئین
۱ . لوبیاهای خیس شده را آبپز کرده و بعد از پخت کناری بگذارید تا از حرارت بیفتند. سپس آنها را در دستگاه غذاساز یا مخلوطکن بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید تا خرد شوند.
۲ . روغن زیتون، آب لیموترش، سیر، گشنیز و پیازچه را به مواد داخل دستگاه خردکن اضافه کنید، کمی هم نمک و فلفل بریزید. حالا دستگاه را دوبار دیگر روشن و خاموش کنید.
۳ . مخلوط را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پیازچه ریشریششده و گشنیز خردشده تزئین کنید.
یک نکته رو در نظر داشته باشید، قرار نیست این پاته به شکل پوره درآید، پس مرحله خرد کردن را طولانی انجام ندهید.
راستی اگر میخواهید پاتهتان از اینکه هست مقویتر شود، به آن ۲ قاشق ارده هم اضافه کنید.
نظر شما