مجموع نظرات: ۱
چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
۰ نفر

سالادهای پاستا انواع و اقسام دارند. در همه آنها هم معمولا پاستا (در شکل و فرم مورد نظر) با مواد مختلف و سس یا طعم‌دهنده‌های متنوع مخلوط می‌شود که نتیجه آن هم ظاهر جذاب و متفاوتی ندارد.

سالاد

همشهری آنلاین: حالا اگر می‌خواهید در یک مهمانی ویژه به عنوان پیش‌غذا از مهمانانتان با سالاد پاستا پذیرایی کنید، سالاد را با کمک قالب‌های شیرینی‌پزی و به صورت پرسی سرو کنید.

مواد لازم 

یک بسته پاستای ریز ستاره‌ای یا هر مدل دلخواه دیگر
یک پیمانه دانه ذرت کنسروی
یک قوطی کنسرو تن‌ماهی
۱۰ عدد خیارشور متوسط
۵۰ گرم پنیر گودای رنده شده 
یک ق‌چ پودر آویشن
چند عدد زیتون درشت بدون هسته
یک عدد هویج متوسط(رنده شده)
۵ ق‌س سس مایونز
نمک و فلفل به مقدار لازم

۱. خیارشورها را به صورت نگینی خرد کنید. زیتون‌ها را هم به شکل حلقه‌ای برش بزنید.

۲. تن‌ماهی را در کاسه‌ای ریخته و با چنگال کمی خرد کنید.

۳. پاستاها را به روش معمول پخته و آبکش کنید. البته باید مدت زمان آن کمی بیشتر باشد تا مغزپخت شوند. بعد آنها را پس از کمی خنک شدن، با آویشن و  نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

۴. قالب بیسکویت را به هر شکلی که دوست دارید (دایره، ماه یا قلب) انتخاب کنید و در ظرف مورد نظر برای سرو بگذارید و با دست محکم نگه دارید. پاستارا درون قالب ریخته و کمی فشرده کنید.

۵. روی پاستا کمی سس مایونز زده و لایه بعدی، پنیر گودای رنده شده را بریزید. با پشت قاشق روی مواد را کمی فشار دهید. حالا روی مواد تن‌ماهی را بگذارید. ذرت و خیارشور را هم ریخته و کمی با پشت قاشق فشرده کنید. در انتها کمی هویج رنده شده روی مواد به عنوان لایه آخر تزئین به کار ببرید. فقط یادتان باشد هویج را با رنده ریز رنده کنید.

نکته: زیتون‌های حلقه شده را هم می‌توانید به عنوان یک لایه استفاده کنید و هم می‌توانید آنها را برای تزئین روی مواد بچینید.

فوت‌وفن

ترتیب قرار دادن لایه‌ها به دلخواه است. شما می‌توانید آنها را با توجه به رنگشان روی هم بچینید.

یه‌جور دیگه

به جای ذرت کنسروی می‌توانید از بلال‌های تازه پخته شده هم استفاده کنید. فقط قبل یا بعد از پخت آنها را دانه‌دانه کنید.

کد خبر 780913
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha