مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۰۱:۵۸
۰ نفر

اهالی جنوب کشور از استان فارس گرفته تا خوزستان و استان‌های مابین اینها، شیرینی خوشمزه و مقوی‌ای دارند که مخصوص رمضان است. با خوردن این دسر به همراه شیر یا چای کمرنگ به عنوان افطار، بخش زیادی از گرسنگی‌های یک روز روزه‌داری‌تان جبران می‌شود.

رنگینک

همشهری آنلاین: البته در این رنگینک پیشنهادی از شکلات هم استفاده شده است که طعم متفاوت‌تری نسبت به رنگینک‌های سنتی ایجاد می‌کند.

مواد لازم 

۳ /۲ یک  پیمانه پودر قند
۲ /۱ سه پیمانه آرد گندم
۳ /۱  ۱ پیمانه کره 
یک ق م پودر هل
یک ق م پودر زنجبیل

مواد میانی رنگینک 

یک پیمانه گردوی خرد شده
۳۵۰ گرم خرما
یک ق س پودر دارچین
یک ق س روغن مایع
مواد لازم برای تزئین 
۲ /۱  پیمانه پودر قند
۱۵۰ گرم شکلات سفید
۲ /۱  پیمانه پودر پسته

رنگینک را اینبار با طعمی متفاوت درست کنید

۱. آرد را در تابه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتی که رنگ آن شروع به تغییر کرد، کره را اضافه کرده و باز خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

۲. پودرقند، پودر هل و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید. بعد آنها را با آرد و کره مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه جای آرد و کره شیرین و مزه‌دار شود.

۳. خرماها را شسته و هسته‌هایشان را بیرون آورید و چرخ کنید یا در دستگاه غذاساز بریزید تا به شکل یک پوره یکدست درآید گردوی خرد شده، دارچین و روغن مایع را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۴. آرد بو داده را به دو قسمت تقسیم کنید. بعد یک کاغذ روغنی روی سطح کارتان پهن کنید و آرد و کره را با وردنه روی کاغذ باز کنید. قطر مناسب برای این لایه نیم سانتی‌متر است. حالا مخلوط خرمای چرخ کرده را روی آن پهن کنید و با پشت دست یا قاشق فشرده کنید. لایه سوم را هم آرد بو داده و کره بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا سطح صافی به دست آید و هر سه لایه خوب به هم بچسبند.

۵. پودر قند را روی مواد الک کنید تا روی آرد را بپوشاند. شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و روی سطح مواد بریزید تا یکدست شود و روی مواد زیرین را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئین کنید.
با چاقوی تیزی شیرینی‌تان را به شکل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان    بچینید.

یه‌جور دیگه

در صورت تمایل شکلات سفید را می‌توانید از فهرست مواد حذف کنید تا رنگینکتان سنتی‌تر شود.

شما می‌توانید دسر را به جای درست کردن روی سطح کاغذ روغنی، در ظرف مورد نظربرای سرو   درست کنید و برش بزنید و برای راحت برداشتن از درون ظرف، چنگالی کنار دسر بگذارید.

فوت‌وفن

خرمای مناسب برای درست کردن رنگینک معمولا به نام خرمای دشتستان معروف است؛ خرمایی نرم و لذیذ که به راحتی فرم می‌گیرد.

چون چربی کره‌ها متفاوت است، اگر مخلوط آرد و کره‌تان خشک بود، مقدار کره را بیشتر کنید.

برای آب کردن شکلات به روش بِن‌ماری، شکلات سفید را در یک ظرف فلزی کوچک روی حرارت غیرمستقیم (کتری یا آب جوش) قرار دهید و آن قدر هم بزنید تا آب شود.

کد خبر 782497
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha