مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
۰ نفر

فقط غذاهای هندی نیستند که تند و تیزند و تا یک لقمه از آن بخورید، تمام منافذ تنفسی‌تان را باز می‌کنند، بعضی از غذاهای ایرانی هم دست کمی از غذاهای هندی ندارند.

آبگوشت فلفل

همشهری آنلاین: به عنوان مثال همدانی‌ها یک نوع آبگوشت تند می‌پزند که تندی آن با اینکه زبان را می‌سوزاند ولی بسیار دلچسب و خوشمزه است.

مواد لازم 

۵۰۰ گرم گوشت با استخوان قلم
۱ پیمانه نخود و لوبیا سفید (هر دو با هم)
۳ عدد فلفل تند
۱ ق س رب گوجه فرنگی
۳ عدد گوجه فرنگی
۳ عدد سیب‌زمینی متوسط
نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

۱. گوشت را خوب بشویید. در قابلمه‌ای بزرگ ریخته و با مقداری آب بگذارید تا به آرامی بپزد.

۲. نخود و لوبیا را آبکش کرده و به قابلمه گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند. در اینجا زردچوبه را اضافه کنید.

۳. گوجه‌فرنگی را خوب شسته و چهار قاچ یا نصف کنید و در قابلمه بریزید.

۴. بعد از پخت گوشت و حبوبات، نمک و فلفل‌ها را اضافه کنید.

۵. سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده بشویید و اگر بزرگ هستند چند قسمت کرده و به آبگوشت بیفزایید.

۶. در مرحله آخر پخت، رب‌گوجه فرنگی را هم اضافه کنید. بعد از پخت گوشت و جا افتادن آبگوشت، آن را در ظرف مناسب سرو کنید.

یه‌جور دیگه

اگر غذای تند دوست دارید ولی معده‌تان تحمل آن اندازه تندی را ندارد، میزان فلفل آن را کمتر کنید.

فوت‌وفن

بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید و چندین دفعه آب آنها را عوض کنید. این کار برای کم شدن سختی بافت آنها و بهتر پختن آنهاست.

ترشـی فصل

مواد لازم

۲ عدد فلفل ریز تند
۱ پیمانه ذرت پخته یا کنسروی
۱ عدد بادمجان دلمه‌ای
۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
کمی گلپر
۱ عدد گل‌کلم کوچک
ادویه ترشی به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم

۱. بادمجان و فلفل‌های تند را شسته و دم آن را جدا کرده و بخارپز کنید. بادمجان و فلفل‌های پخته‌شده را در غذاساز ریخته و پوره کنید یا اگر دوست دارید آنها را به اندازه دلخواه با چاقو خرد کنید. دانه‌های ذرت را بپزید. اگر از ذرت کنسروی استفاده می‌کنید که دیگر نیازی به پخت نیست. فلفل دلمه‌ای را تمیز کرده، بشویید و نگینی ریز خرد کنید.

۲. گل کلم را هم بعد از شستن کوچک و ریز خرد کنید. حالا همه مواد را در کاسه‌ای ریخته و با ادویه ترشی، سرکه و گلپر مخلوط کنید. ترشی را در شیشه ریخته در آن را ببندید. این ترشی بعد از یک هفته تا ده روز قابل مصرف است.

کد خبر 803264
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha