بخش عمده گوشت تولیدی در کشور ما به گوشت قرمز اختصاص دارد که از محل پرورش دام سنگین و سبک تأمین می‌شود.

دامپروری همدان

به گزارش همشهری آنلاین، در ایران دست‌کم ۲۷ گونه دام سبک وجود دارد که متناسب با شرایط اقلیمی کشور در سراسر کشور پراکنده‌اند. در مواردی با واردات نژادهای برتر گوشتی از خارج از کشور و تلفیق آنها با نژادهایی که قابلیت زیست در شرایط سخت را دارند، برای دستیابی به دامی مناسب‌تر تلاش شده است.

آمارها حاکی از این است که سالانه حدود ۹۲۰ هزار تن گوشت قرمز در ایران تولید و مصرف می شود.

وضعیت دام‌پروری کشور به روایت آمار | تولید گوشت قرمز در ایران چقدر است؟

کد خبر 833090
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار صنعت و تجارت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha