مواد لازم:
بروکلی: 2- 1 پیمانه، خرد شده
گل کلم: 2- 1 ییمانه، خرد شده
جعفری خرد شده تازه: 2/1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
مواد لازم برای سس:
شیر: یک پیمانه
کره: 5/1 قاشق سوپخوری
آرد: یک قاشق سوپخوری
پنیر رنده شده پارمسان: یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• گل کلم و کلم بروکلی را با مقداری نمک و فلفل به مدت 10- 5 دقیقه بخار دهید تا نرم شوند.[گوجه فرنگی و کلم بروکلی علیه سرطان پروستات]
• فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
• در این میان، کره را در یک قابلمه کوچک، ذوب کنید.
• آرد و کره را با هم مخلوط کنید و 30 ثانیه آن را حرارت دهید.
• همانطور که مخلوط را هم میزنید، نمک و فلفل و پنیر پارمسان را به ظرف اضافه کنید و تا آنجا ادامه دهید که مخلوط، نرم و کمی غلیظ شود.
اگر مخلوط خیلی غلیظ شد با ریختن مقداری شیر، آن را رقیقتر کنید.
• کلم بروکلی و گل کلم را درون یک تابه مخصوص فر بریزید و روی آنها سس بریزید و به مدت 5 دقیقه آن را در فر حرارت دهید.
• قبل از مصرف، روی آن، مقداری جعفری خرد شده و پنیر پارمسان بریزید سپس آن را میل کنید.