مواد لازم برای تهیه این خوراک عبارتند از:
برگ اسفناج شسته شده: حدود 350 گرم
نمک و فلفل: به اندازه لازم
آب مرغ: یک چهارم پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان: 4 عدد، کوبیده و تخت شوند.
پودر آویشن جهت طعم غذا
گوجه فرنگی بزرگ: یک عدد، خرد شود.
پیازچه: 4 عدد، خرد شود.
روش پخت غذا:
• فر را روی دمای 350 درجه سانتیگراد گرم کنید. درون یک ظرف نسوز را کمی چرب کرده و اسفناجها را درون آن بچینید و روی آنها به میزان لازم نمک و فلفل بپاشید.
• روی اسفناجها آب مرغ را بریزید و سپس سینههای مرغ را روی آنها پخش کنید.
• روی سینههای مرغ نمک و فلفل و پودر آویشن بپاشید.
• روی کل آنها گوجه فرنگی و پیازچهها را پخش کنید.
• روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید و آن را به مدت 25 دقیقه درون فر حرارت داده، فویل را برداشته و 15- 10 دقیقه دیگر آن را حرارت دهید تا کاملا مرغها بپزند.
• این غذا مخصوص 4 نفر است.