این خوراککاری سبزیجات نیز ازجمله غذاهای هندی است که پخت راحتی دارد. در ضمن هندیها آن را همراه سالاد یا نعنا و ماست مخصوص خودشان مصرف میکنند.
مواد لازم برای 4 نفر:
- یک قاشق سوپخوری روغن مایع گیاهی
- 2 حبه سیر (ریز خرد شود)
- یک عدد پیاز (خرد شود)
- 3 عدد ساقه کرفس (قطعه قطعه شود)
- یک عدد سیب (پوستکنده و خرد شود)
- یک قاشق سوپخوری پودر کاری
- یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- 400 گرم نخود پخته یا کنسروی
- 125 گرم لوبیاسبز (خرد شود)
- 225 گرم گلکلم (قسمت سرگلکلم یا همان گلهای آن از هم جدا شود)
- 225 گرم سیبزمینی (نگینی خرد شود)
- 175 گرم یا 2 پیمانه قارچ (خردشود)
- 600 میلیلیتر یا یک دوم پیمانه آبمرغ یا گوشت
- یک قاشق سوپخوری رب گوجه
- 175 گرم یا یک پیمانه برنج
- یک قاشق سوپخوری ادویه گراماسالا یا هر ادویه تند دیگر
طرز تهیه:
1 – روغن را در تابهای بریزید و سیر، پیاز، کرفس و سیب را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط اجاقگاز بگذارید تا 3 الی 4 دقیقه تفت داده شود. در این مدت، مرتب مواد را هم بزنید.
پودر کاری و زنجبیل را نیز افزوده و بیش از یک دقیقه دیگر هم حرارت دهید.
2 – حالا نخود پخته را همراه لوبیا سبز، گلکلم، سیبزمینی، قارچ، آب گوشت یا مرغ و رب گوجهفرنگی به مخلوط فوق اضافه کرده و حرارت را بیشتر کنید تا به جوش بیاید، پس از جوشیدن آب گوشت یا مرغ، شعله را کم کرده و در ظرف را بگذارید. 35 الی 40 دقیقه صبر کنید تا این سبزیجات بپزد.
3 – بعد از اطمینان از پخت کامل سبزیجات، ادویه را به غذا اضافه کرده؛ سپس همراه برنج یا نان سرو کنید.
نکته: برای درستکردن ماست و نعنا نیز برای این مقدار دو و دوسوم پیمانه ماست را با یک قاشق سوپخوری نعنای تازه و خردشده مخلوط کرده و با نمک مزهدار کنید.