زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای یک نفر
فیله مرغ تخت شده / یک عدد
کره نرم شده / یک بسته متوسط
پیازچه خرد شده / 4 عدد
آب مرغ / 500 میلیگرم
قارچ خرد شده/ 5 عدد متوسط
طرز تهیه:
1- کره و نیمی از پیازچههای خرد شده را با هم مخلوط کنید.
2- در ظرفی، قارچها را با باقیمانده پیازچهها سرخ کرده، آب مرغ را به آن اضافه کنید و با حرارت کم آنها را بپزید، سپس مقداری چاشنی به آن اضافه کنید.
3- در ظرفی دیگر، هر طرف مرغ را در پیازچههای آغشته به کره، حدود 8 دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته و سرخ شوند.
4- مواد فوق را با هم مخلوط کرده، با سس میل کنید.