زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ: یک عدد (به دو قسمت تقسیم شود)
فلفل دلمهای کوچک: سه عدد (زرد، قرمز و نارنجی یا سبز)
ساقه کرفس: 2 عدد
هویج: یک عدد
روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری
فلفل تند: 4- 2 عدد، کاملا ریز شود.
سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود.
سس سویا: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
بادام هندی: یک تا 2 پیمانه
طرز تهیه:
• سینههای مرغ و فلفلها را به قطعات 2 سانتیمتری درآورید.
• کرفسها را تکه تکه کرده و هویجها را خوب ریز کنید.
• در یک تابه، سیر ها را درون روغن، تا حدی که طلایی شوند، حرارت دهید.
• فلفلهای تند را به سیر اضافه کرده و تا 30 ثانیه آنها را سرخ کنید.
• مرغها را به مخلوط اضافه کرده و تا زمانیکه تغییر رنگ دهند، آنها را سرخ کنید.
• سبزیجات، سس سویا و شکر را به مخلوط اضافه کنید.
• مخلوط فوق را تا حدی که کمی نرم شوند حرارت دهید.
• بادامهای هندی را به مواد درون تابه اضافه کرده و تا حدی که کمی نرم شوند، آنها را حرارت دهید.
• غذای آماده شده را میتوانید همراه با مقداری برنج میل کنید.