همشهری آنلاین- شهره فرجی: سینه مرغ، بادام هندی، فلفل دلمه‌ای، ساقه‌های کرفس و سس سویا از جمله مواد تشکیل دهنده این غذای رنگین تایلندی هستند.

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ:‌ یک عدد (به دو قسمت تقسیم شود)

فلفل دلمه‌ای کوچک:‌ سه عدد (زرد، قرمز و نارنجی یا سبز)

ساقه کرفس: 2 عدد

هویج: یک عدد

روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری

فلفل تند: 4- 2 عدد، کاملا ریز شود.

سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود.

سس سویا:  یک قاشق غذاخوری

شکر: ‌یک قاشق چای‌خوری

بادام هندی: یک تا 2 پیمانه

 طرز تهیه:

• سینه‌های مرغ و فلفل‌ها را به قطعات 2 سانتی‌متری درآورید.

• کرفس‌ها را تکه تکه کرده و هویج‌ها را خوب ریز کنید.

• در یک تابه،  سیر ها را درون روغن،  تا حدی که طلایی شوند، حرارت دهید.

• فلفل‌های تند را به سیر اضافه کرده و تا 30 ثانیه آن‌ها را سرخ کنید.

• مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کرده و تا زمانی‌که تغییر رنگ دهند، آن‌ها را سرخ کنید.

• سبزی‌جات، سس سویا و شکر را به مخلوط اضافه کنید.

• مخلوط فوق را تا حدی که کمی نرم شوند حرارت دهید.

• بادام‌های هندی را به مواد درون تابه اضافه کرده و تا حدی که کمی نرم شوند، آن‌ها را حرارت دهید.

• غذای آماده شده را می‌توانید همراه با مقداری برنج میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها