همشهری آنلاین - شهره فرجی: مردم میهمان‌نواز کرمان، در ایام خاص به ویژه عید نوروز با این شیرینی سنتی خوش طعم از میهمانان خود پذیرایی می‌کنند.

مواد لازم:

شیر: یک پیمانه

زرده تخم‌مرغ: 2 عدد

آرد سفید گندم: 5 پیمانه

روغن جامد: 2 پیمانه

بیکینگ پودر:‌ نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• روغن را حرارت دهید سپس آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

• با استفاده از همزن، تخم‌مرغ‌ها را هم زده، آن‌ها را همراه با شیر و بیکینگ پودر به مخلوط درون ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• بگذارید خمیری که آماده کرده‌اید تا 30 دقیقه،‌استراحت کند.

•  خمیر را روی سطح صاف آردی، با وردنه به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن کنید و و با قالب گرد آن را قالب بزنید.

• بر روی یکی از لایه‌ها به اندازه یک قاشق سرصاف، از مخلوط خرما را بریزید و لایه گرد بعدی را بر روی مخلوط خرما قرار دهید و با انگشت دو لایه را به هم بچسبانید و با دست خمیر را پیچ دهید و با مهر شیرینی پزی روی آن را نقش بیاندازید.

• شیرینی‌ها را درون سینی مخصوص شیرینی پزی در قسمت میانی فر، بچینید و به مدت 20- 15 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید تا طلایی رنگ شوند.

مواد لازم برای مخلوط خرما

روغن جامد: نصف پیمانه

خرما: 500 گرم

گلاب: مقداری

طرز تهیه:

• پوست و هسته خرما را درآورده و خرما را پوره کنید.

• به پوره، روغن و گلاب را اضافه کنید.

توجه:‌ مخلوط میانی کلمپه باید آنقدر سفت باشد که به صورت خمیر درآید پس گلاب را به اندازه بریزید تا خمیر، شل نشود.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها