مواد لازم:
زرده تخممرغ: 3 عدد
مغز گردو: یک پیمانه
آرد: یک قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
هل یا وانیل: مقداری
پودر قند: 150 گرم
طرز تهیه:
• با استفاده از دستگاه همزن، زرده تخممرغها را خوب هم بزنید.
• هل و وانیل را به ظرف فوق اضافه کرده و هم بزنید.
• پودر قند را طی سه مرحله، به مخلوط فوق اضافه کرده و هر دفعه آن را خوب هم بزنید.(مدت 15 دقیقه)
• در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به زرده اضافه کنید.
• در انتها، گردو را به مواد فوق اضافه کنید.
• با قاشق از مایه، برداشته و روی کاغذ مخصوص شیرینیپزی که از قبل روی سینی فر قرار دادهاید، با رعایت فاصله، بریزید.
• فر را روی دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه تنظیم کنید تا پفکها کاملا پخته و خشک شوند.