موادلازم:
بادام: یک کیلو
آب: 700 گرم
روغن: 100 گرم
شکر: 2 کیلو
آبلیمو: یک پیمانه
طرز تهیه:
• ابتدا، آب و شکر را با هم مخلوط کرده و بجوشانید.
• بادامها را درون مخلوط آب و شکر بریزید و آنقدر آنها را حرارت دهید تا شکر دور بادامها را گرفته و آب کمی در ظرف بماند.
• ظرف را از روی حرارت بردارید و بادامها را درغربال بریزید و شکرهای خارج شده را روی حرارت ملایم آب کنید و روغن و آبلیمو را به آن اضافه کرده و بادامها را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
• کل محتویات داخل ظرف را درون یک سینی که از قبل چرب شده، بریزید و بگذارید تا سرد شوند.
• با پشت قاشق به بادامها ضربه بزنید تا بادامها از هم جدا شوند.
• بادامهای شکری و سوخته را درون ظرف مناسبی بریزید.