مواد لازم:
شیر: یک پیمانه
زرده تخممرغ: 2 عدد
آرد سفید گندم: 5 پیمانه
روغن جامد: 2 پیمانه
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• روغن را حرارت دهید سپس آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
• با استفاده از همزن، تخممرغها را هم زده، آنها را همراه با شیر و بیکینگ پودر به مخلوط درون ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• بگذارید خمیری که آماده کردهاید تا 30 دقیقه،استراحت کند.
• خمیر را روی سطح صاف آردی، با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید و و با قالب گرد آن را قالب بزنید.
• بر روی یکی از لایهها به اندازه یک قاشق سرصاف، از مخلوط خرما را بریزید و لایه گرد بعدی را بر روی مخلوط خرما قرار دهید و با انگشت دو لایه را به هم بچسبانید و با دست خمیر را پیچ دهید و با مهر شیرینی پزی روی آن را نقش بیاندازید.
• شیرینیها را درون سینی مخصوص شیرینی پزی در قسمت میانی فر، بچینید و به مدت 20- 15 دقیقه آنها را حرارت دهید تا طلایی رنگ شوند.
مواد لازم برای مخلوط خرما
روغن جامد: نصف پیمانه
خرما: 500 گرم
گلاب: مقداری
طرز تهیه:
• پوست و هسته خرما را درآورده و خرما را پوره کنید.
• به پوره، روغن و گلاب را اضافه کنید.
توجه: مخلوط میانی کلمپه باید آنقدر سفت باشد که به صورت خمیر درآید پس گلاب را به اندازه بریزید تا خمیر، شل نشود.