مواد لازم:
آرد سفید گندم: 220 گرم
آرد برنج: یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر: 40 گرم
بادام آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری
کره خرد شده: 180 گرم
مارمالاد به رنگهای مختلف: یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
• ابتدا آرد، آرد برنج و شکر را درون ظرف الک کنید.
• به مخلوط فوق، پودر بادام و کره را اضافه کنید.
• با کمی ورز دادن مواد فوق را به صورت خمیری نرم درآورید.
• خمیر را به صورت توپهای کوچکی درآورده و با رعایت فاصله روی سینی فر بچینید.
• درون هر توپ خمیری را کمی گود کنید و مارمالادهای رنگی را در آنها بریزید.
• سینی را درون فر قرار دهید.
• فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20- 15 دقیقه تنظیم کنید تا شیرینیها طلایی رنگ شوند.