شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۹
۰ نفر

پیشنهاد‌ سرآشپز برای شما این بار حلوا تخم‌مرغ است. امتحان کنید:

دسر

مواد لازم:

تخم‌مرغ  2 عدد
آرد برنج   ½ پیمانه
زرده تخم‌مرغ  2 عدد
شکر  ½ پیمانه
روغن  ½ پیمانه
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
زعفران در صورت تمایل 1 قاشق سوپخوری حل شده
گلاب  ¼ پیمانه

 طرز تهیه:

زرده تخم‌مرغ، تخم‌مرغ، شکر، پودر هل، گلاب و زعفران حل شده را در ظرفی ریخته و با همزن دستی به مدت 5 دقیقه هم بزنید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید آرد برنج را در روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند از روی حرارت بردارید و کم کم مایه تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید دوباره روی حرارت قرار دهید مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود و حلوا به روغن بیفتد.
حلوا تخم‌مرغ یکی از قدیمی‌ترین حلواهایی است که در گذشته در هرمزگان پخته می‌شده است.

کد خبر 63241

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز