همشهری آنلاین - شهره فرجی: این شیرینی پفکی را می‌توانید به راحتی در خانه برای مراسم و ایام خاص تهیه کنید.

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: 3 عدد

مغز گردو: یک پیمانه

آرد: یک قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

هل یا وانیل: مقداری

پودر قند: 150 گرم

طرز تهیه:

• با استفاده از دستگاه همزن، زرده‌ تخم‌مرغ‌ها را خوب هم بزنید.

• هل و وانیل را به ظرف فوق اضافه کرده و هم بزنید.

• پودر قند را طی سه مرحله، به مخلوط فوق اضافه کرده و هر دفعه آن را خوب هم بزنید.(مدت 15 دقیقه)

• در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به زرده اضافه کنید.

• در انتها، گردو را به مواد فوق اضافه کنید.

• با قاشق از مایه، برداشته و روی کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی که از قبل روی سینی فر قرار داده‌اید، با رعایت فاصله، بریزید.

• فر را روی دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 دقیقه تنظیم کنید تا پفک‌ها کاملا پخته و خشک شوند.

برچسب‌ها