تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۵:۱۵

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این کیک خوش طعم را به هنگام عصر، همراه با چای میل کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لاازم برای 12 نفر:

شکر: یک پیمانه

کره: یک پیمانه

آرد: ‌2 پیمانه

بیکینگ پودر: 4 قاشق غذاخوری

آب پرتقال ترجیحا تازه: یک پیمانه

پوست رنده شده سه پرتقال کوچک

تخم‌مرغ: 4 عدد

مواد لازم برای سس:

آب پرتقال: نصف پیمانه

شکر: دو سوم پیمانه

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 350 درجه سانتی‌گراد از پیش گرم کنید.

• شکر و کره را با استفاده از همزن با هم ترکیب کنید.

• تخم‌مرغ‌ها را پس از هر بار اضافه کردن به مخلوط، خوب هم بزنید.

• آرد و بیکینگ پودر را به آرامی درون مخلوط بریزید و هم بزنید.

• آب و پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید.

• مخلوط را درون یک ظرف پیرکس ریخته و آن را درون فر به مدت 40 دقیقه، یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، حرارت دهید.

• تا زمانی که کیک درون ظرف خنک شود، مواد سس را با هم ترکیب نموده و آن را به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

• صبر کنید تا سس خنک شود سپس آن را روی کیک بریزید.

• روی کیک را بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.

برچسب‌ها